Muye Dojang is een veelzijdige sportclub, met dynamische sportieve uitdagingen en effectieve zelfverdedigingssystemen. De sportclub wordt dan ook ontwikkeld op de volgende manieren:

Muye Dojang voor zelfverdediging

Muye Dojang is een sportclub voor mensen die het belangrijk vinden zichzelf te kunnen verdedigen.

Muye Dojang voor sport

Muye Dojang wilt iedereen in beweging brengen. Iedereen weet natuurlijk dat sporten gezond is, maar sporten heeft meer positieve effecten. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat regelmatig sporten goed is voor je hersenen en geheugen. Door te sporten, maakt je lichaam onder andere endorfine en serotonine aan. Hiermee verbetert je humeur en zorgt voor een kalmerend en pijnstillend effect. Minder stress dus. Ook zal je na een paar weken regelmatig sporten, je energieker voelen en heb je meer zin in dingen. 

Muye Dojang voor sociale ontwikkeling

Martial Arts moet een belangrijke rol spelen bij het bijbrengen van bepaalde normen en waarden die we als samenleving met elkaar afspreken. En dit kan makkelijk worden behaald met de filosofie en bijbehorende levenswijsheid van Koreaanse Martial Arts. Hierdoor bieden we niet alleen een krijgskunst of sport aan, maar willen we steeds meer betrokken zijn bij de sociaal maatschappelijke ontwikkeling en welzijn van onze jeugd.